Times of Suriname

Puwanani ongeslagen­schap kwijt

-

VOETBAL - Princo heeft een einde gebracht aan de reeks overwinnin­gen van Puwanani, in de competitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond. Op het sportcompl­ex van Stichting Tourtonne All Stars won Princo de ontmoeting met 4-2. Princo en Puwanani hebben nu elk negen punten. Door deze nederlaag van Puwanani is er geen enkele ploeg meer in de competitie die ongeslagen is.Puwanani won drie wedstrijde­n op rij en opende tegen Princo al in de tweede minuut de score via Robin Ansoe. Puwanani kon zijn voorsprong niet behouden en in de zestiende minuut bracht Marcello Triesie teams op gelijke hoogte: 1-1. Puwanani begon meer spelers in de aanval te sturen, wat resulteerd­e in een doelpunt. In de negentiend­e minuut vond Ansoe voor de tweede keer het net. Puwanani miste echter de kans om verder uit te lopen. Dit kwam het team duur te staan, want in de 24e minuut bepaalde Triesie de ruststand op 2-2.

In de tweede helft ging het tempo van Puwanani omlaag, wat in het voordeel van vooral Triesie van Princo werkte. De aanvaller maakte nog twee doelpunten en bezorgde Princo de drie punten. Jong Aurora trok volledig profijt uit de misstap van Puwanani. Het team won met 4-1 van TAS en neemt hiermee de koppositie over. Jason Lugard, Ronaldinho Dalh, Romenige Dalh en Venner Gregor maakten de doelpunten voor Jong Aurora. Luiz Eduard maakte de tegentreff­er.

SenteaIspe­ak: Vasco de

Overige uitslagen:

2-2

en

Gama-Real Amek: 6-2. Zondag wordt de competitie voortgezet met de wedstrijde­n: Ispeak-Real Amek, Puwanani-TAS, PrincoSent­ea en Jong Aurora-Vasco de Gama.