Times of Suriname

Drie teams azen op laatste finaleplaa­ts

-

VOETBAL - Met nog vier rondes te gaan, is de strijd om de laatste plek in de finalerond­e van de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sportorgan­isatie (LSO), losgebarst­en. SCV, HVV en Hindboys strijden om de laatste plaats in de finalerond­e. Sudhar, Highwaysta­r en Welgedacht C hebben zich verzekerd van nacompetit­ie. Afgelopen weekend kwamen Hindboys en SCV tegen elkaar uit en de wedstrijd eindigde 1-1 gelijk. Door middel van een strafschop bracht Davey Amatrais Hindboys op voorsprong, maar in de 87e minuut bracht Miguel Fikki teams op gelijke hoogte. HVV pakte de drie punten, door met 5-2van Real Frederiksh­oop te winnen. Bij de rust stond het team al voor met 4-0. Nilesh Mahesh (2x), Rafundo Ajerie, Orvinio Castelen en Didio Deel maakten de doelpunten voor HVV. Joel Khoen Khoen en Dwight Sewrattan scoorden voor Real Frederiksh­oop. In de andere wedstrijd won Highwaysta­r van Cruzeiro met 4-1 en blijft hiermee in de race voor de twee bonuspunte­n. Santinio Edwards, Errol Lantveld, Clairens Laurens en Quincy Pinas maakten de doelpunten voor het winnende team. Earl van der Weerd redde de eer voor

Cruzeiro. In de tweede klasse won Caravan 2010 van BKV met 2-0. Wesvaldo Vola en Wikaash Parmessard­in maakten de doelpunten. Vereniging W-P 1 Sudhar 10 - 25 2 Highwaysta­r 10 - 24 3 Welgedacht C 10 - 20 4 SCV 10 - 12 5 HVV 10 - 11 6 Hindboys 10 - 10 7 Cruzeiro 10 - 8 8 Real Frederiksh­oop 10 - 3