Times of Suriname

Miami Heat haalt uit tegen Philadelph­ia 76ers

-

BASKETBAL - De basketball­ers van Miami Heat hebben uitgehaald tegen Phildelphi­a 76ers in de NBA. De ploeg won met 137-106. Het was de op een na hoogste score ooit in reguliere speeltijd voor Heat.

Met 38 punten was Jimmy Butler de topscorer bij de ploeg uit Miami. Goran Dragic noteerde 24 punten, Duncan Robinson was goed voor 19 punten en Bam Adebayo kwam tot 18 punten, 8 rebounds en 11 assists. De Sixers speelden met sterspeler­s Joel Embiid en Ben Simmons in de basis. Embiid was goed voor 29 punten en 12 rebounds. Simmons scoorde 16 punten en kwam tot 8 rebounds. Het was de 34ste zege dit seizoen voor Heat, die dit seizoen boven verwachtin­g presteren. De ploeg staat in de Eastern Conference op de 4e plek. De Sixers vallen juist een beetje tegen. Met 31 overwinnin­gen en 20 verliespar­tijen staan ze op dit moment 6e in dezelfde competitie.

De basketball­ers van Milwaukee Bucks blijven de Eastern Conference aanvoeren. Ze brachten ook het duel met Phoenix Suns tot een goed einde: 129-108. Giannis Antetokoun­mpo was opnieuw de grote man bij Milwaukee Bucks. De Griek was goed voor 30 punten, 19 rebounds en 9 assists. Devin Booker maakte 32 punten voor Phoenix Suns. Toronto Raptors, de nummer twee van de Eastern Conference, was te sterk voor Chiaco Bulls: 129-102. Terence Davis tekende voor 31 punten namens de titelverde­diger van de NBA uit Canada. James Harden blonk opnieuw uit voor Houston Rockets. Hij had met 40 punten, 10 rebounds en 9 assist een groot aandeel in de zege op New Orleans Pelicans (117-109).

(Nusport)

 ??  ?? Joel Embiid van Phildelphi­a 76ers duwt Jimmy Butler van Miami Heat steeds naar achteren, om makkelijk een basket te maken.
(Foto: AD)
Joel Embiid van Phildelphi­a 76ers duwt Jimmy Butler van Miami Heat steeds naar achteren, om makkelijk een basket te maken. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname