Times of Suriname

Akshay Oberoi speelt echtgenoot Kareena Kapoor Khan in

-

Gesuggeree­rd wordt dat Akshay Oberoi gereed is voor zijn eerste grote rol in Bollywood als de echtgenoot van Kareena Kapoor Khan in Karan Johars

Oberoi was voor het laatst te zien in Junglee (2019) en ook in verschille­nde webseries. Hij maakte zijn debuut in 2010 met de film Isi Life Mein.

De filmopname­s van Takht starten in maart. Enkele dagen geleden is aangekondi­gd dat deze film op 24 december 2021 uitkomt. Ranveer Singh,

Alia Bhatt, Vicky Kaushal, Bhumi Pednekar, Janhvi Kapoor en Anil

Kapoor spelen ook een rol in deze film.

(BizAsia/Foto: Desi Men.indiatvnew­s)

Er wordt gesuggeree­rd dat Hrithik Roshan zowel de rol van de held als de vijand gaat spelen in Krrish 4.

De laatste keer dat Roshan een dubbele rol speelde, was in Koi…Mil Gaya (2003). Roshan wil graag beide rollen in deze film spelen en een bron zei dat als het script goed is, het kijkerspub­liek een dubble dosis van de ster uit War (2019) zal zien: “Om de rol als superheld van Hrithik effectief te maken, moet er een krachtige vijand zijn die tegenover de held kan staan. De rol van de vijand in films over superhelde­n heeft Hrithik altijd geboeid. Zijn verlangen om deze rollen in Krrish en Krrish 4 te spelen, heeft hij aan zijn vader Rakesh Roshan bekendgema­akt, en er wordt aan dit idee gewerkt. Het hangt nu helemaal af van hoe het script wordt gemaakt. Rakesh gaat Hrithik alleen de beide rollen laten spelen als hij het idee goedvindt!

Voorgaande rollen als vijand zijn gespeeld door: Vivek Oberoi als Kaal, Naseeruddi­n Shah als Dr Siddhant Arya en Kangana Ranaut als Kaya. (BizAsia/Foto: India New England)

 ??  ?? Takht.
Takht.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname