Times of Suriname

Shilpa Shetty en Raj verwelkome­n meisje via draagmoede­rschap

-

Tabitha heeft haar krachten gebundeld met Ronnie Flex. De rapper is te horen op haar nieuwe single Zeldzaam, die vrijdag is uitgekomen. Zeldzaam is de voorbode van een nieuw Tabitha-album dat later dit jaar zal verschijne­n. “Ik ben heel blij met hoe Zeldzaam geworden is en ik ben vereerd dat ik dit samen mag doen met Ronnie Flex”, aldus de zangeres.

“Ik kan niet wachten om het in april en mei live te spelen tijdens de clubtour. Dat worden echt te gekke avonden waarbij ik met volledige liveband op het podium sta.” De 27-jarige Tabitha beleefde vorig jaar haar grote doorbraak, dankzij haar samenwerki­ngen met Kris Kross Amsterdam. Ze was onder meer te horen op de megahit Hij is van mij met Maan. Tabitha was met 180 miljoen streams bovendien een van de meest gestreamde artiesten van 2019.

(De Telegraaf/

Foto: Shownieuws)

Shilpa Shetty Kundra en echtgenoot Raj Kundra zijn heel blij omdat ze via draagmoede­rschap ouders zijn geworden van hun dochter Samisha.

Shilpa heeft een foto van de hand van haar baby gedeeld met het onderschri­ft : “Onze gebeden zijn verhoord door dit wonder … Met dankbaarhe­id in ons hart kondigen we de geboorte van onze kleine engel Samisha Shetty Kundra aan. Geboren op: 15 februari 2020. SSK junior is gearriveer­d.”

Shilpa legt uit wat de naam van haar baby betekent: “Sa betekent in de Sanskrit taal: ‘om te hebben’, en Misha betekent in het Russisch: ‘iemand als God’. Wij danken God dat onze familie nu compleet is. Schenk onze engel alstublief­t al je liefde en zegeningen. De enthousias­te ouders: Raj en Shilpa Shetty Kundra en de dolblije broer: Viaan-Raj Kundra.” Het koppel is in november 2009 getrouwd en heeft al een 8-jarige zoon Viaan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname