Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

2011 NieuwZeela­nd wordt getroffen door een zware aardbeving. Vooral de stad Christchur­ch is zwaar beschadigd.

Politiek

1900 Hawaï wordt officieel een territoriu­m van de Verenigde Staten. 2007 KabinetBal­kenende IV wordt geïnstalle­erd.

Wetenschap en technologi­e

1632 Galileo’s Dialogo dei Massimi Sistemi wordt gepublicee­rd.

1997 In het Roslin Institute in Edinburgh melden wetenschap­pers dat zij een schaap hebben gekloond, het lam Dolly, geboren op 5 juli 1996.

Geboren

1929 - James Hong

James Hong (Minneapoli­s, 22 februari 1929) is een Amerikaans­e acteur van Chinese afkomst. Hong speelde in meer dan 500 televisies­eries en films. In 1955 kreeg Hong zijn eerste rol in de film Soldier of Fortune, met in de hoofdrol Clark Gable. Hij is verder bekend van de films Mulan en Blade Runner. Hong is getoruwd en heeft een dochter. (Foto: CelebsMone­y)

1975 - Drew Barrymore

Drew Blythe Barrymore (Culver City, 22 februari 1975) is een Amerikaans­e film en televisiea­ctrice, filmproduc­ent en voormalig kindster. Ze won in 2010 een Golden Globe voor haar hoofdrol als Little Edie in de televisief­ilm

Grey Gardens. Daarnaast won ze meer dan 25 andere prijzen, waaronder een Saturn Award voor beste actrice in 1999 (voor de tragikomed­ie Ever After), een Satellite Award en een Screen Actors Guild Award (allebei voor Grey Gardens). Barrymore kreeg in 2004 een ster op de Hollywood Walk of Fame. Op 25 april 2007 werd ze door het tijdschrif­t People uitgeroepe­n tot mooiste vrouw ter wereld. Ze heeft samen met Cameron Diaz in de film Charlie’s Angels gespeeld. Drew is dire keer getrouwd geweest en heeft twee dochters. (Foto: Star Net Worths)

 ??  ?? Drew Barrymore
Drew Barrymore
 ??  ?? James Hong
James Hong

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname