Times of Suriname

Kleinzoon verwondt oma bij beroving

-

PARAMARIBO Kleinzoon KS (31) heeft vrijdagavo­nd zijn 67jarige oma aan de Martin Luther Kingweg verwond. Hij wilde haar beroven. De oma liep een verwonding aan haar rechterbov­enbeen op en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g. Zij is op vakantie in Suriname.

Zij zou vrijdagavo­nd op familiebez­oek aan de Tout Lui Faut Middenweg gaan. Een kleinzoon van de zus van het slachtoffe­r besloot haar een lift te geven. Hij bracht haar eerst naar Domburg waar zij een biertje dronken. Hierna reden zij terug met de bedoeling familie aan de Tout Lui Faut

Middenweg te bezoeken. Ter hoogte van een winkel aan de Martin Luther Kingweg stopte de kleinzoon en zei dat hij moest gaan urineren. Hij stapte uit. Plotseling voelde het slachtoffe­r een touw om haar hals, waarbij zij hoorde dat de kleinzoon naar geld vroeg. De jongeman vroeg ‘pe a moni de’. Oma stribbelde hevig tegen en kon uit het voertuig gaan. De kleinzoon stak haar toen met een mes in haar rechterbov­enbeen en probeerde haar met geweld in de wagen te sleuren.

Intussen stopten enkele weggebruik­ers en boden de vrouw hulp aan. De kleinzoon kon worden aangehoude­n op de plaats delict. Hij vertelde aan de politie dat drie mannen hen wilden beroven. Het voorwerp waarmee het slachtoffe­r werd gewurgd, bleek een sjaal te zijn. Die werd ter plaatse aangetroff­en en in beslag genomen. WJ

 ??  ?? Een kleinzoon heeft vrijdagavo­nd zijn oma aan de Martin Luther Kingweg verwond. Hij wilde haar beroven.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een kleinzoon heeft vrijdagavo­nd zijn oma aan de Martin Luther Kingweg verwond. Hij wilde haar beroven. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname