Times of Suriname

Grote klap voor Real Madrid

-

VOETBAL - Eden Hazard komt voorlopig niet in actie. Real Madrid meldde zondagmidd­ag dat de aanvaller een scheur in zijn enkel heeft opgelopen tijdens de wedstrijd tegen Levante, die verloren ging met 0-1. Hij zal voorlopig niet inzetbaar zijn. De Belg moet sowieso de wedstrijde­n tegen Manchester City en Barcelona missen. Spaanse media speculeren dat Hazard mogelijk maanden buitenspel staat.

Hazard kampte dit seizoen al veelvuldig met blessurele­ed. Tegen Celta de Vigo maakte de zomeraanko­op zijn rentree bij de Koninklijk­e, maar afgelopen zaterdag tegen Levante moest hij alweer uitvallen. Halverwege de tweede helft werd Hazard vervangen. Trainer Zinédine Zidane vreesde na afloop al voor een langdurige afwezighei­d van zijn pupil en dit scenario lijkt nu uit te komen.

“Ik heb er een slecht gevoel over”, zo stelde de Franse oefenmeest­er tegenover de Spaanse pers. “Het ziet er slecht uit. Hij kreeg een tik op een plek waar hij al eerder geblesseer­d was. We moeten afwachten hoe ernstig de kwetsuur is”, aldus Zidane.

Hazard moet komende woensdag hoe dan ook toekijken als Real het in de Champions League opneemt tegen Manchester City.

Ook de topper tegen Barcelona komende zondag komt te vroeg voor Hazard. Enkele Spaanse media verwachten dat de 29-jarige aanvaller zelfs langere tijd niet inzetbaar is en reppen over een hersteltij­d van circa twee maanden. Real geeft geen duidelijkh­eid over de duur van de afwezighei­d van Hazard, maar een snelle terugkeer lijkt in ieder geval uitgeslote­n.

(VP)

 ??  ?? Eden Hazard, de aanvaller van Real Madrid, zal vanwege een enkelbless­ure de wedstrijde­n tegen Manchester City en Barcelona missen. (Foto: Goal)
Eden Hazard, de aanvaller van Real Madrid, zal vanwege een enkelbless­ure de wedstrijde­n tegen Manchester City en Barcelona missen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname