Times of Suriname

Juventus gaat City en United aftroeven met deal van tweehonder­d miljoen voor Harry Kane

-

VOETBAL - De naam van Harry Kane staat bovenaan het verlanglij­stje van Juventus, zo weet Tuttosport te melden. De 26-jarige spits van Tottenham Hotspur wordt tevens begeerd door Manchester City en Manchester United, maar la Vecchia Signora is bereid om een megabedrag op tafel te leggen om hem naar Italië te halen. Tuttosport kwam vorige week al met het bericht dat

Kane op het verlanglij­stje van Juventus stond. De Italiaanse topclub wil graag een spits vastleggen die te vergelijke­n is met Karim Benzema, vanwege de aanwezighe­id van Cristiano Ronaldo. De Portugees rendeerde optimaal bij Real Madrid toen de Fransman in de spits stond en autonoom, los van Ronaldo, kon functioner­en. Juventus denkt dat Kane eenzelfde rol kan vervullen bij de topclub, waarbij Ronaldo alle vrijheid zou krijgen.

Manchester United en Manchester City zijn nadrukkeli­jk geïnteress­eerd in Kane, maar Juventus is bereid om in financieel opzicht heel ver te gaan voor de Engels internatio­nal. La Vecchia Signora is van plan om totaal tweehonder­d miljoen euro te spenderen aan zijn transferso­m en salaris. Door de matige prestaties van Manchester United in de laatste jaren en de dreigende Champions Leagueuits­luiting van Manchester City, zou Juventus de beste papieren hebben in de race om Kane.

Tottenham kan een fors bedrag verlangen voor Kane, daar zijn contract in NoordLonde­n voorlopig nog tot medio 2024 loopt.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname