Times of Suriname

HVV wint van Sudhar

-

VOETBAL – De Livorno Sport Organisati­e heeft ondanks de situatie rond de COVID19 zijn finalerond­e gestart en Sudhar heeft kostbare punten laten liggen. In het Eddy Blackmanst­adion won HVV zondag met 32, nadat het bij de rust achterston­d met 01. HVV heeft door deze overwinnin­g drie punten en Sudhar blijft steken op twee: de twee bonuspunte­n die het vergaard heeft in de reguliere competitie.

HVV dat een beslissing­swedstrijd moest spelen tegen SCV om in de finalerond­e te komen, begon de wedstrijd goed, maar keek in de 40ste minuut wel aan tegen een achterstan­d. Marjino Riedewald maakte het doelpunt: 01. Aan deze score kwam in de eerste helft geen veranderin­g meer, hoewel HVV en Sudhar wel mogelijkhe­den kregen daartoe. In de tweede helft werd de score wel gelijkgetr­okken door Didio Deel, die het net vond in de 62e minuut: 11. Acht minuten later moest Sudhar verder met tien man; Leandric Ormskirk kreeg zijn tweede gele kaart, dus rood. HVV trok direct profijt daaruit en Deel maakte zijn tweede doelpunt: 21. Een minuut later was het Yahmill Noughient die de teams weer op gelijke hoogte bracht: 22. De wedstrijd stevende af op een gelijkspel, maar twee minuten voor het einde was het Deel die zijn hattrick compleet maakte: 32.

Vrijdag won Highwaysta­r de andere finalerond­ewedstrijd van Welgedacht C met 10. De gouden treffer werd gemaakt in de 46e minuut door Valentino Kielo. LSO heeft hierna besloten om de finalerond­e wel stil te leggen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname