Times of Suriname

Floyd Mayweather in diepe rouw

-

BOKSEN - Floyd Mayweather Junior is in diepe rouw. Vorige woensdag werd Josie Harris, zijn expartner en moeder van drie van zijn kinderen, levenloos aangetroff­en in de auto. De steenrijke Amerikaan postte intussen een reeks foto’s van de twee op zijn Instagram, als ultiem eerbetoon.

Harris, die amper 40 was, werd dood gevonden in een auto op de oprijlaan van haar woning, niet zo ver van Los Angeles. De politie onderzoekt de zaak, maar denkt niet dat er kwaad opzet mee gemoeid is. Het is nog onduidelij­k wat haar doodsoorza­ak is.

De bokser werd in 2010 beschuldig­d van het aanvallen van Harris en het bedreigen van twee van hun kinderen tijdens een relationel­e ruzie. Hij gaf toe dat hij Harris had mishandeld. Hij pleitte schuldig aan huiselijk geweld en zat daarvoor twee maanden in de gevangenis.

Mayweather claimde later dat Harris ten tijde van het incident aan de drugs was, en dat dát de reden van zijn mishandeli­ng was. Vanwege die uitspraak klaagde zijn ex hem in 2015 aan voor smaad. Ze eiste 20 miljoen dollar van Mayweather. De zaak was nog onder de rechter.

Maar intussen konden de twee opnieuw met elkaar door dezelfde deur, zo valt althans af te leiden uit de laatste verrichtin­gen van de 43-jarige Amerikaan op sociale media. Eergistere­n en gisteren postte hij een reeks foto’s 13 in totaal van het gewezen stel op Instagram en het bijschrift bij elk van de beelden loog er niet om. “Mijn engel”, “Mijn betere helft”, “Mijn zon”,...: het is duidelijk dat Harris serieus zal gemist worden.

De twee waren ongeveer vijftien jaar samen.

(HLN)

 ??  ?? Floyd Mayweather Junior is in diepe rouw. Vorige woensdag werd Josie Harris, zijn ex-partner en moeder van drie van zijn kinderen, levenloos aangetroff­en in de auto. (Foto: AD)
Floyd Mayweather Junior is in diepe rouw. Vorige woensdag werd Josie Harris, zijn ex-partner en moeder van drie van zijn kinderen, levenloos aangetroff­en in de auto. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname