Times of Suriname

Will Smith voelt zich verantwoor­delijk voor verkeerde info over corona

-

Tal van geruchten worden de wereld in geslingerd nu het coronaviru­s steeds verder om zich heen grijpt. Will Smith stelt nu dat hij zich mede verantwoor­delijk voelt voor verkeerde informatie over het virus.

In de meest recente aflevering van Red Table Talk bespreken Will Smith, zijn vrouw Jada Pinkett-Smith, dochter Willow, zoon Trey en Jada’s moeder Adrienne BanfieldJo­nes de pandemie. Jaden moest verstek laten gaan. “Hij heeft veel gereisd en zijn grootste zorg was zijn oma, dus heeft hij besloten binnen te blijven en volgt hij de regels op”, legt Jada uit.

Terwijl het gezin zijn gedachten over het virus bespreekt, geeft de vrouw van Will toe dat ze gelooft dat ook haar gezin beter in beeld moet krijgen wat de ziekte inhoudt. “Net als andere families over de hele wereld proberen we alle informatie over COVID-19 te krijgen.”

Will vreest dan ook dat hij er debet aan is dat mensen een verkeerd beeld hebben van corona. “Ik wilde dit doen omdat ik in 2008 I Am Legend maakte en ik voel me verantwoor­delijk voor veel van de verkeerde informatie”, vertelt hij. I Am Legend vertelt het verhaal van een wetenschap­per die de laatste menselijke overlevend­e is van een dodelijk virus. Wel zijn er tal van gemuteerde slachtoffe­rs. Hij wil aan de hand van zijn eigen bloed een medicijn vinden.

Het gezin hoopt met deze aflevering anderen te helpen en aan het praten te krijgen over het virus en wat het allemaal betekent.

(De Telegraaf/

Foto: Time)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname