Times of Suriname

Zwangersch­apsgerucht­en over Sonam Kapoor Ahuja doen de ronde

-

Daar komt ze nu op terug, zo vertelt ze in een nieuwe Instagramp­ost, die is gericht aan de journalist die haar oorspronke­lijk zou interviewe­n. “Misschien heb je de woorden gelezen die ik een paar weken geleden schreef. Ik voel me nu vrijer. Ik heb geprobeerd om een mondeling interview te doen, maar het is moeilijker dan gedacht.” De zangeres zal daarom binnenkort schrifteli­jk haar verhaal doen.

In de post vertelt ze ook dat ze nieuwe muziek heeft gemaakt én verzekert ze dat platenmaat­schappij Universal Music er niks vanaf weet. “Niemand weet dat ik dit doe. Ze zullen niet boos zijn, het zijn aardige mensen.” “Het is gewoon iets voor jullie om op de radio te draaien tijdens deze moeilijke tijden. Als je het nummer leuk vindt”, vervolgt ze. Duffy is niet van plan het lied uit te brengen, maar noemt het “een kleinighei­dje voor mensen die in quarantain­e zitten”.

Nu een aantal Bollywoods­terren in zelfquaran­taine zijn temidden van de uitbraak van het coronaviru­s, heeft Sonam Kapoor Ahuja de aandacht getrokken vanwege haar kledingkeu­ze.

De fashionist­a, die als voorzorgma­atregel in zelfisolat­ie is na haar terugkeer uit Londen, is in een video te zien met haar schoonmoed­er Priya Ahuja, met wie zij communicee­rt. In de video, staat Sonam bij het raam, terwijl Priya in het huis aan de overkant is.

Verspreide­rs van roddelnieu­ws hebben bij de actrice een babybuikje gespot, hoogstwaar­schijnlijk vanwege haar loszittend­e kleding. Velen hebben echter ook vermeld dat Sonam recentelij­k niet aanwezig was op een aantal belangrijk­e evenemente­n, om de ‘zwangersch­ap’ hoogstwaar­schijnlijk te verbergen.

Als deze geruchten omtrent een zwangersch­ap op waarheid berust, wordt dit de eerste baby van Sonam en haar echtgenoot Anand Ahuja sinds hun huwelijk in mei 2018.

(BizAsia)

 ??  ?? (NU/Foto: People)
(NU/Foto: People)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname