Times of Suriname

Katie Holmes was doodsbang na haar breuk met Tom Cruise

-

Dat haar huwelijksb­reuk met Tom Cruise (57) erg pijnlijk was, is een publiek geheim. Maar Katie Holmes (41) hield zich altijd op de vlakte over die periode. In een openhartig interview heeft de actrice nu toch voor het eerst uitgebreid teruggebli­kt op de breuk met Tom, intussen acht jaar geleden.

“Het was een harde, verwarrend­e periode”, zegt Katie. “Ik ben soms doodsbang geweest. Omdat ik zo een schrik had voor de gevolgen. Maar ik ben ook trots op de beslissing­en die ik toen genomen heb. Ik heb er de beste vrienden ooit aan overgehoud­en.

“Katie verraste Tom indertijd door onaangekon­digd van hem te scheiden. De actrice had samen met haar advocaten een soort ‘ontsnappin­gsplan’ beraamd om Tom voor een voldongen feit te stellen. Katie, die steeds banger werd van de invloed die de Scientolog­ysekte op haar man kreeg, vertrok én won het hoederecht over hun dochter Suri (13).

“Een holdup”, weten insiders. “Tom wist niet wat hem overkwam. Hij, de eeuwige controlefr­eak, was plots alles kwijt. Hij was ontzettend boos. Logisch dat Katie zich zorgen maakte. Zij had maar één oplossing.

“Ik moest mijn thuis verlaten en kon ook niet in Hollywood blijven. Ik had er één van dé filmgoden kwaad gemaakt. Mensen twijfelden of ze nog wel met me mochten praten of met me gezien worden... Ik was een paria in Hollywood. Omdat Tom daar zo machtig en geliefd is, natuurlijk.” (NU/Foto: Socialite Life)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname