Times of Suriname

Manchester United heeft nog steeds interesse in De Ligt

-

VOETBAL - Manchester United was vorig jaar een van de gegadigden voor Matthijs de Ligt, maar The Red Devils moesten zich uiteindeli­jk neerleggen bij de overgang van de centrale verdediger naar Juventus. De Engelse grootmacht heeft de hoop volgens ESPN echter nog niet opgegeven en wil na dit seizoen een nieuwe poging wagen.

Bronnen rondom de club hebben verzekerd dat Manchester United klaar is om een nieuw bod neer te leggen als Juventus open staat voor een snel vertrek van De Ligt. Manager

Ole Gunnar Solskjaer hoopt aankomende zomer een nieuwe centrale verdediger aan zijn selectie toe te voegen en de Oranje-internatio­nal heeft vanwege zijn leeftijd, veelzijdig­heid en karakter het ‘perfecte profiel’. De Ligt legde afgelopen zomer niet alleen een voorstel van Manchester United naast zich neer, maar wees ook Barcelona en Paris Saint-Germain de deur. De stopper is in zijn eerste seizoen in Turijn echter niet verzekerd van een basisplaat­s en heeft met Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Merih Demiral forse concurrent­ie.

De Engelse grootmacht is zich er volgens de berichtgev­ing wel van bewust dat de kans dat la Vecchia Signora bereid is om een deal te sluiten klein is, tenzij De Ligt zelf actief aanstuurt op een vertrek. Manchester United heeft daarom een lijst opgesteld met alternatie­ven, waaronder Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly. De London Evening Standard weet overigens toe te voegen dat De Ligt ook betrokken kan worden in een deal die Paul Pogba de omgekeerde weg laat bewandelen. (AD)

 ??  ?? Manchester United is Matthijs de Ligt van Juventus niet vergeten en wil dit transferse­izoen weer een poging wagen om hem te halen. (Foto: AD)
Manchester United is Matthijs de Ligt van Juventus niet vergeten en wil dit transferse­izoen weer een poging wagen om hem te halen. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname