Times of Suriname

Ibrahimovi­c komt mogelijk niet meer in actie

- La Gazzetta dello ‘Bye bye

VOETBAL - Zlatan Ibrahimovi­c heeft vermoedeli­jk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor AC Milan. Dat meldt

Sport, dat kopt met

Zlatan’. Ook is naar verluidt zijn voetbalpen­sioen in de maak.

Ibrahimovi­c keerde afgelopen winter na acht jaar terug in Milaan, maar heeft sinds zijn komst een hoop zien veranderen. Bestuurder­s Zvonimir Boban en Paolo Maldini zijn buitenspel gezet door Milan-directeur Ivan Gazidis, tot onbegrip van de 38-jarige Zweed. Hij gelooft volgens La Gazzetta dello Sport niet in het ‘project-Gazidis’ en heeft zijn conclusies al getrokken.

Omdat hij zijn Milan-contract naar alle waarschijn­lijkheid niet zal verlengen, lijkt het moment om te stoppen steeds dichterbij te komen voor de nog altijd topfitte Ibrahimovi­c. De laatste weken speculeerd­en Italiaanse media er al lustig op los: de Zweed overweegt trainer te worden, maar kan ook aan de slag als zakenpartn­er van Mino Raiola.

Ibrahimovi­c had de laatste weken rustig de tijd om zijn carrière te overdenken. Door de coronacris­is in het zwaar getroffen Italië heeft hij zijn toevlucht gezocht tot geboortest­ad Malmö, waar minder strenge maatregele­n zijn genomen.

Naast Malmö FF en AC Milan kwam Ibrahimovi­c in zijn rijke loopbaan uit voor Ajax, Juventus, Internazio­nale, FC Barcelona, Paris SaintGerma­in, Manchester United en LA Galaxy. Sinds zijn terugkeer in Italië was de spits goed voor drie doelpunten in acht competitie­wedstrijde­n.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname