Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

2010 - Het Nederlands­e fregat de Hr. Ms. Tromp ontwapent twaalf piraten voor de kust van Somalië en stuurt hen met voldoende brandstof terug richting de kust.

Politiek

1840 - De Republiek Los Altos wordt geannexeer­d door Guatemala.

2009 - De regeringsl­eiders van de G20-landen komen bijeen voor de G20-top in Londen.

Wetenschap en technologi­e

1827 - Joseph Dixon produceert voor het eerst potloden op industriël­e schaal. 1979 - De Europese Vogelricht­lijn treedt in werking.

Geboren

1961 - Christophe­r Meloni

Christophe­r Peter Meloni (Washington, 2 april 1961) is een Amerikaans­e acteur vooral bekend door zijn rollen als detective Elliot Stabler in de NBC-politieser­ie Law & Order: Special Victims Unit en als de biseksuele seriemoord­enaar Chris Keller in HBO’s Oz. Verder heeft hij samen met Julia Roberts in de film Runaway Bride gespeeld. Meloni is getrouwd en heeft twee kinderen. (Foto: Good Housekeepi­ng)

1981- Bethany Joy Lenz

Bethany Joy Lenz (Hollywood (Californië), 2 april 1981) is een Amerikaans actrice en zangeres. Op haar vijftiende in 1996 was ze in haar eerste film Thinner te zien.

In 2003 werd Lenz een ster, toen ze de rol van Haley James Scott kreeg in de populaire tienerseri­e One Tree Hill. Tijdens haar participat­ie aan deze televisies­erie, waar ze overigens nog altijd in te zien is, had ze ook een rol in de tienerfilm Bring It on Again (2004).

Lenz heeft twee independen­t records uitgebrach­t. Ze heeft een dochter. (Foto: Famous Birthdays)

 ??  ??
 ??  ?? Bethany Joy Lenz
Bethany Joy Lenz
 ??  ?? Christophe­r Meloni
Christophe­r Meloni

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname