Times of Suriname

Ramos dient Ajax van repliek

-

VOETBAL - Ajax stond woensdagav­ond stil bij de 4-1 overwinnin­g tegen Real Madrid in de Champions League van vorig seizoen. De Amsterdamm­ers deelden via sociale media foto’s en teksten over de fameuze wedstrijd en lieten daarbij ook een foto van een geïrriteer­de Ramos op de tribune zien. De verdediger van Real was niet gediend van de actie van Ajax en diende de club van repliek.

Ramos moest in de achtste finale van het miljardenb­al de return in het Santiago Bernabéu missen nadat hij in de heenwedstr­ijd (1-2) zijn derde kaart van het Europese seizoen pakte. Bij de return zag de stopper met lede ogen toe hoe Ajax alsnog de volgende ronde behaalde. Ajax herbeleefd­e de memorabele avond door woensdag de wedstrijd uit te zenden op YouTube.

Onder de noemers #RetroMatch­day en #reaaja deelden de Amsterdamm­ers diverse momenten uit de wedstrijd. Ook een foto van een geïrriteer­de Ramos in combinatie met een foto van een juichende Dusan Tadic werd geplaatst op Twitter. Ramos was niet zo blij met het bericht en deelde even later de foto’s van zichzelf met de vier

Champions League-bekers die hij had gewonnen. Bij de foto’s plaatste de routinier ook nog een zwaaiend handje richting Ajax.

Het bericht van Ramos werd gretig gedeeld op Twitter. De stopper kreeg veel positieve reacties van zijn achterban. Ajax kon de reactie van Ramos ook wel waarderen. “Fair enough. Respect”, aldus de koploper van de Eredivisie, die vier bekericoon­tjes bij het bericht plaatste. Ajax wist vorig seizoen uiteindeli­jk de halve finale van de Champions League te halen, waarin Tottenham Hotspur net te sterk bleek. (VP)

 ??  ?? Sergio Ramos heeft fel gereageerd op foto’s van Ajax, die de club via sociale media deelde.
(Foto: AD)
Sergio Ramos heeft fel gereageerd op foto’s van Ajax, die de club via sociale media deelde. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname