Times of Suriname

Niet alle Argentijne­n zijn dol op Ronaldo

-

VOETBAL - Paulo Dybala geniet van de samenwerki­ng met Cristiano Ronaldo bij Juventus. De Argentijns­e aanvaller is blij met de aanwezighe­id van de 35-jarige superster in Turijn, maar geeft tegelijker­tijd aan dat niet iedereen in zijn thuisland fan is van de Portugees. Op de site van de Argentijns­e voetbalbon­d vertelt Dybala dat de houding van Ronaldo ergernis wekt.

“Ik zei tegen hem: Cristiano, we haten je in mijn land vanwege je lichaam, je voorkomen en je loopje”, memoreert Dybala het gesprek met zijn collega. De aanvaller had echter al snel in de gaten dat Ronaldo een ware vakman is met het hart op de juiste plaats. “Ik zei tegen hem: de waarheid is dat je me hebt verrast, omdat ik erachter ben gekomen dat je anders bent.” Dybala werkt nu bijna twee jaar samen met Ronaldo, terwijl hij ook al jarenlang collega is van Messi bij de nationale ploeg van Argentinië. Eerder werd Dybala in eigen land bekritisee­rd omdat hij zou hebben gezegd dat het lastig is om samen te spelen met de vedette van Barcelona. Dybala geeft aan dat zijn woorden verkeerd zijn geïnterpre­teerd.

“Ik wilde nooit een teamgenoot bekritiser­en. Ik wilde gewoon verbeterin­g zien (in het spel, red.). Ik heb er met Leo over gesproken, aangezien we in tactisch opzicht veel op elkaar lijken. Ik had niet veel speelminut­en op het WK of de Copa América, maar tegelijker­tijd respecteer ik de beslissing­en van de trainers, want bij Argentinië is er veel concurrent­ie”, besluit Dybala, geciteerd door onder meer Marca. (VP)

Advertenti­e

 ??  ?? Bayern München ziet mogelijk af van de komst van Leroy Sané en aast nu op Timo Werner.
(Foto: AD)
Bayern München ziet mogelijk af van de komst van Leroy Sané en aast nu op Timo Werner. (Foto: AD)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname