Times of Suriname

Idris Elba na corona-diagnose: “Had het erger verwacht”

-

“We waren erg verrast, om niet te zeggen verbaasd”, reageert een van de eigenaren van Grimey’s New & Preloved Music tegenover

Stone. “We wisten niet eens dat Taylor van ons bestaan afwist.” Doyle Davis zegt erg blij te zijn met de hulp van de zangeres. “Na de tornado’s hielp ze Nashville al en nu steekt ze een hand uit naar een kleine platenzaak.”

Grimey’s probeert ondanks de coronamaat­regelen nog wat te verkopen. Dat gebeurt via de website, maar klanten kunnen ook langskomen om hun bestelling bij de deur op te halen.

Overigens is het niet zo vreemd dat Taylor juist Grimey’s New & Preloved Music helpt. De platenzaak is zeer geliefd in Nashville en heeft een reputatie hoog te houden. In 2018 werd de winkel door Rolling Stone opgenomen in een lijst van de tien beste platenzake­n van Amerika.

(RTL/ Foto: The Verge)

Als astmapatië­nt behoor je tot de risicogroe­p voor het coronaviru­s. Acteur Idris Elba (47) heeft de longaandoe­ning en werd gediagnost­iceerd met het virus, maar had er gelukkig uiteindeli­jk weinig last van. Dat vertelt hij op Twitter. Idris maakt het goed. “Het gaat goed. Nog altijd geen symptomen”, aldus Idris. “We zijn al voorbij de quarantain­e-periode, maar kunnen niet naar huis.” Hij zit met zijn vrouw Sabrina in de Amerikaans­e staat New Mexico.

“Het ergste is voorbij”, gaat hij verder. Desalniett­emin frustreert de besmetting hem. “Ik zit nooit stil, het is raar. Sabrina ook niet, maar die trekt het een stuk slechter. Zij heeft al snel een claustrofo­bisch gevoel.” Ook laat hij weten dat ze proberen ‘optimistis­ch te blijven’ en hoopt dat zijn fans dat ook zijn. “Niet al te veel zorgen maken en panikeren”, is zijn advies. Hij spreekt zijn volgers moed in: “Ik dacht dat ik het slecht zou krijgen door mijn astma, maar ook ik kwam er doorheen.” Idris sluit af met een bericht aan de mensen in de zorg, die nu meer dan ooit alle mogelijke steun verdienen. “We gaan hiertegen vechten en het komt goed.”

(RTL/ Foto: The Blast)

 ??  ??
 ??  ?? up to the universe”.
(RTL/ Foto: TivoliVred­enburg)
up to the universe”. (RTL/ Foto: TivoliVred­enburg)
 ??  ?? Rolling
Rolling

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname