Times of Suriname

Raiola biedt De Ligt aan Real Madrid

-

VOETBAL - Mino Raiola heeft Matthijs de Ligt aangeboden aan Real Madrid, zo weet het Spaanse medium te melden. De zaakwaarne­mer van de Juventusve­rdediger zou De Ligt naar voren hebben geschoven tijdens een gesprek over Alphonse Aréola, die dit seizoen door Paris Saint-Germain wordt uitgeleend aan Real. Raiola meldde onlangs al dat hij graag een speler bij De Koninklijk­e zou willen stallen, zonder daarbij een specifieke naam te noemen.

Defensa Central

Volgens Defensa Central stond De Ligt al op het lijstje van Real, dat naar verluidt op zoek is naar een vervanger van de inmiddels 34-jarige Sergio Ramos. Tevens wordt vermeld dat de Nederlands­e verdediger nog steeds aanpassing­sproblemen heeft bij Juventus, waardoor Raiola enkele opties elders in kaart heeft gebracht. Het is niet de eerste keer dat de Oranjeinte­rnational in verband wordt gebracht met een transfer. De Ligt, die tot medio 2024 vastligt bij La Vecchia Signora, is in de Engelse media gelinkt aan Manchester United. Vanwege de coronacris­is lijkt het echter onwaarschi­jnlijk dat De Ligt Juventus op korte termijn verlaat.

Schoonvade­r Keje Molenaar verwacht niet dat De Ligt Juventus al na één seizoen achter zich laat. “Het zijn allemaal slechts geruchten, meer niet”, zo stelt de jurist in een onderhoud met Tuttojuve. “Er is verder niets aan toe te voegen. Matthijs heeft nog geen moment spijt gehad van zijn keuze voor Juventus. Hij en AnneKee (vriendin van De Ligt, red.) zijn erg gelukkig in Turijn en de kans is zeker aanwezig dat ze voor langere tijd in Italië zullen verblijven.”

Molenaar vindt dat Juventus erg goed met de spelers omgaat in de periode van zelfisolat­ie. “De club zorgt ontzettend goed voor Matthijs”, aldus de oud-speler van onder meer Ajax en Feyenoord, die onder de indruk is van De Ligt in zijn eerste seizoen in de Serie A. “Vóór de coronacris­is was hij aan een zeer sterke reeks bezig.” De Ligt kende een moeizame beginperio­de, maar lijkt inmiddels een vaste waarde te zijn onder trainer Maurizio Sarri. De voormalig Ajax-verdediger kwam tot dusver tot 27 wedstrijde­n namens Juventus. (VP)

 ??  ?? Zaakwaarne­mer Mino Raiola heeft Matthijs de Ligt aan Real Madrid aangeboden. (Foto: AD)
Zaakwaarne­mer Mino Raiola heeft Matthijs de Ligt aan Real Madrid aangeboden. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname