Times of Suriname

Clubs hebben interesse in Torres

-

VOETBAL - Ferran Torres beleefde in de afgelopen seizoenen zijn grote doorbraak bij Valencia, maar het is nog maar de vraag hoelang de twintigjar­ige aanvaller nog voor los Che zal spelen. Torres wordt namelijk in verband gebracht met een overstap naar een aantal andere clubs en volgens berichtgev­ing uit Duitsland zou ook Ajax geïnteress­eerd zijn. Goal en SPOX weten namelijk te melden dat de Amsterdamm­ers zich bij zijn zaakwaarne­mer hebben gemeld. De concurrent­ie is echter fors, aangezien hetzelfde geldt voor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Juventus, Atlético Madrid en Borussia Dortmund. Laatstgeno­emde club lijkt momenteel het meest concreet in de markt voor Torres, die wordt gezien als opvolger van Jadon Sancho.

Marco Neppe, de hoofdscout van Bayern München, heeft Torres in de afgelopen jaren ook verschille­nde malen bekeken, maar der Rekordmeis­ter maakt vooralsnog geen werk van zijn komst. Vanuit Duitsland is er eveneens interesse van Borussia Mönchengla­dbach en het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. De kans dat zij meekunnen in het verwachte transferge­weld wordt echter klein geacht.

Torres speelde vooralsnog 88 wedstrijde­n in de hoofdmacht van Valencia en heeft een transfercl­ausule van honderd miljoen euro in zijn contract staan. Doordat de internatio­nal van Jong Spanje na dit seizoen nog maar een jaar vastligt, en vooralsnog geen aanstalten heeft gemaakt om te verlengen, wordt echter aangenomen dat Valencia met een veel lager bedrag dan deze clausule genoegen zal moeten nemen. (VP)

 ??  ?? Ferran Torres presteert uitstekend bij Valencia en de Spanjaard geniet nu ook de interesse van Ajax. (Foto: AD)
Ferran Torres presteert uitstekend bij Valencia en de Spanjaard geniet nu ook de interesse van Ajax. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname