Times of Suriname

Jeff Loveness maakt script voor

-

Jeff Loveness is aangetrokk­en om het script te schrijven voor het derde deel van de superhelde­nfilm Ant-Man, meldt Loveness is bekend van zijn script voor de animatiese­rie

In november werd bekend dat regisseur Peyton Reed na het eerste en tweede deel van Ant-Man ook het derde deel van de superhelde­nfilm voor zijn rekening neemt. De productie van de film met Paul Rudd in de titelrol zou in de loop van 2020 beginnen

Jeangu Macrooy heeft het doorgaan van het Eurovisie Songfestiv­al een plek kunnen geven, vertelt de zanger aan Paul de Leeuw in een videogespr­ek. “Het was wel even een dipje, maar inmiddels gaat het wel weer beter. Het was gewoon even schakelen.” “Het ene moment ben ik in de drukste periode van mijn carrière en het andere moment is mijn agenda vrijwel leeg. Dat was wel even afkicken”, vertelt de zanger. Macrooy was al een maand of drie volledig gefocust op de voorbereid­ingen van het Songfestiv­al, voordat hij te horen kreeg dat het hele evenement werd afgelast wegens de maatregele­n rond het coronaviru­s. met een releasedat­um in 2022.

Naast bijdragen aan Rick and Morty schreef Loveness ook mee aan de talkshow Jimmy Kimmel Live!. De scenariosc­hrijver werkte ook mee aan de televisies­erie Miracle Workers, met daarin rollen voor onder anderen Daniel Radcliffe en Steve Buscemi.

Ant-Man bracht sinds de film in 2015 uitkwam ongeveer 500 miljoen euro op. Het vervolg op de superhelde­nfilm, Ant-Man and the Wasp uit 2018, bracht 600 miljoen euro op.

(NU/Foto: The Illuminerd­i)

 ??  ?? Empire. Rick and Morty.
Empire. Rick and Morty.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname