Times of Suriname

Adele’s scheiding van 166 miljoen euro blijft privé

-

De scheiding van Adele (31) moet zo privé mogelijk blijven, vindt de Someone Like You-zangeres. Na acht jaar samen te zijn met Simon Konecki (45) besloot ze er een einde aan te brengen. Maar die perikelen mogen niet in het openbaar uitgespeel­d worden, eist ze van de rechter.

De inkt op de scheidings­papieren is nog niet droog, maar het staat al vast dat het publiek niets te weten zal komen van de breuk tussen Adele en Simon. De zangeres diende een aanvraag in bij de rechter om te voorkomen dat de schikking openbaar zou worden gemaakt. En dat is haar toegekend, meldt The Sun.

Dat houdt in dat de ‘financiële zaken, verkopen van middelen en andere vertrouwel­ijke informatie’ niet naar buiten mogen komen na de scheiding. “Adele en Simon willen niet dat iedereen van alles afweet”, aldus een bron. “Ze willen het allebei zo privé mogelijk houden om hun zoon Angelo te beschermen.”

Adele kondigde afgelopen september aan te gaan scheiden. De twee zouden in gemeenscha­p van goederen zijn getrouwd, wat betekent dat ze de gezamenlij­ke 166 miljoen euro door het midden moet. Inmiddels is Adele al bezig met heel andere dingen. De zangeres is enorm afgevallen sinds de breuk, maar lijkt alweer de liefde te hebben gevonden bij rapper Skepta en werkt aan een nieuw album. Volgens bronnen dicht bij Adele is ze zo’n 35 kilo kwijtgeraa­kt sinds de scheiding. Dat laat de zangeres maar al te graag zien op sociale media en tijdens haar vakanties, maar haar fans vonden het maar niets. (RTL/Foto: People)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname