Times of Suriname

Meghan Markle heet helemaal geen Meghan Markle

-

Het komt als een totale verrassing voor royaltylie­fhebbers. Wat is er aan de hand? Meghan Markle (38) heet helemaal niet Meghan Markle! Bovendien heeft ze een totaal andere titel dan de meeste mensen dachten. Dat blijkt uit de geboorteak­te van haar zoontje Archie, die Page Six in handen wist te krijgen.

En de informatie daarop komt als een verrassing voor de fans van het Britse koningshui­s. Allereerst omdat blijkt dat Meghan eigenlijk Rachel Meghan Markle heet, dezelfde voornaam als haar personage in de serie Suits.

Het komt natuurlijk wel vaker voor dat iemand zijn of haar tweede naam gebruikt in plaats van haar eerste. Maar nog opvallende­r is de functieoms­chrijving van Meghan op de geboorteak­te.

Ze wordt namelijk prinses van het Verenigd Koninkrijk genoemd en niet slechts de Hertogin van Sussex. “Hoewel ze op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex van de Queen kreeg, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam”, verklaart Page Six.

“Meghan is officieel Hare Koninklijk­e Hoogheid Prinses Henry van Wales, maar dan via haar echtgenoot Harry”, vertelt het Amerikaans­e blad. Bovendien onthult het ook het grandioze bedrag dat de bevalling van het kleine prinsje Archie kostte. Dit liep op tot maar liefst 23.137 euro voor één nacht in het Portland Hospital. Inmiddels maakt die titel overigens helemaal niet meer uit, want Harry en Meghan hebben afstand gedaan van het Britse koningshui­s.

(RTL/ Foto: People)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname