Times of Suriname

Lil’ Kleine deelt emotionele terugblik vanuit Dubai

-

Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zitten door de coronacris­is nog altijd samen met hun zoontje Lío vast in Dubai. Ondertusse­n is zijn album Jongen van de straat uitgebrach­t en de rapper blikt terug op de afgelopen jaren. Op Instagram begint Kleine zijn emotionele relaas: “Drie jaar geleden bracht ik Alleen uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaar­delijke) liefde kan doen voor een mensenleve­n.”

Naar eigen zeggen heeft de Amsterdams­e rapper in de tussentijd alles gekregen wat zijn hartje begeert. “Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft waar hij nooit van had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraa­t vormt. ” Waarna Jorik, zoals de rapper in het dagelijkse leven heet, zijn fans bedankt. “Hoe jullie Jongen van de straat ontvangen, vult mijn hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid.”

Ook heeft de rapper nog wat advies voor zijn volgers. “Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt, kan richten op hen die je compleet maken, degene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen”, aldus Lil’ Kleine.

Jaimie Vaes liet onlangs aan Grazia weten de situatie met betrekking tot de coronacris­is ’onderschat’ te hebben toen zij voor vakantie afreisden naar Dubai. “We zijn 12 maart hierheen gevlogen, toen de situatie nog niet zo ernstig was. We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurant­s zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op”, vertelde ze.

Daarnaast legde Jaimie uit dat het stel ook in Dubai zich aan strenge regels moet houden. “Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven. En begrijp me niet verkeerd, we mogen echt niet klagen, we hebben het hier heel goed. Maar voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden.” (De Telegraaf/ Foto: Instagram)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname