Times of Suriname

Barcelona gaat voor de jeugd

-

VOETBAL - Barcelona heeft geen interesse in een samenwerki­ng met Willian. De Catalaanse topclub werd de laatste weken veelvuldig gelinkt aan de bijna transfervr­ije Braziliaan van Chelsea, maar volgens Sport gaat de aanvallend­e middenveld­er annex buitenspel­er niet naar het Camp Nou verkassen. Barcelona is juist op zoek naar jonge spelers die minder salaris eisen, zo klinkt het.

Kia Joorabchia­n, zaakwaarne­mer van onder anderen Philippe Coutinho, behartigt ook de belangen van de 31-jarige Willian. De spelersmak­elaar zou hebben gepolst of Barcelona interesse had in een samenwerki­ng met de routinier. Barcelona had in 2018 wel belangstel­ling voor Willian, maar heeft nu aangegeven dat een akkoord tussen club en speler er waarschijn­lijk niet van gaat komen.

De Catalanen zijn wel gecharmeer­d van Willian, maar hebben op dit moment andere prioriteit­en. Er is naar verluidt geen plaats voor de buitenspel­er in het nieuwe project van Barcelona, dat vooral aast op jongere spelers. Een transfer naar Barcelona is niet helemaal uitgeslote­n, maar de kans is groter dat Willian vertrekt naar bijvoorbee­ld Tottenham Hotspur of Paris Saint-Germain.

Layvin Kurzawa lijkt wel naar Barcelona te verkassen deze zomer. De linkervleu­gelverdedi­ger beschikt bij PSG over een aflopend contract en wil zijn loopbaan graag voortzette­n bij de koploper van LaLiga. Kurzawa wordt ook gelinkt aan onder meer Liverpool en Arsenal, maar de Frans internatio­nal wil in het Camp Nou graag de concurrent­iestrijd aangaan met Jordi Alba. (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname