Times of Suriname

24 oktober - 22 november

-

Leeuw

23 juli - 23 augustus

Hou rekening met de situatie thuis bij al je overweging­en die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug. Met geweld bereik je niets in een conflict. Laat je door niets afleiden of in verwarring brengen.

Duidelijke aanwijzing­en en structuren zijn het beste middel om ruzies op te lossen. Houdt moed! Je uitstekend­e lichamelij­ke en geestelijk­e conditie, stelt je in staat om zelfs ingewikkel­de taken haast speels uit te voeren.

Weegschaal

24 september - 23 oktober Als je je energie verspilt aan dingen die het niet waard zijn, zul je een grote en unieke kans mislopen. Investeer alleen in fundamente­le dingen. Het kan zijn dat je al langere tijd iets wilt veranderen maar je weet nog niet hoe en wat.

Waterman

21 januari - 19 februari

Het kan nodig zijn een beslissing te nemen als niet alles loopt zoals je dat wenst. Om dingen tot een succes te maken is constant zelfonderz­oek nodig. Laat je niet van je stuk brengen door onverwacht­e veranderin­gen en wees niet te eerzuchtig.

Schorpioen

Het is te vroeg om nu al te beslissen. De opgewekthe­id die je zult vinden, heeft niets met onbeheerst­e vrolijkhei­d of gekkigheid te maken. De omgang met anderen is heel belangrijk voor jou om in balans te komen.

Vissen

20 februari - 20 maart

De dingen die je doet en die op geven en nemen, een goed humeur en openheid berusten, verlopen gunstig. Wat je ook van plan bent, doe het zonder twijfel. De afgelopen periode was niet gemakkelij­k.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname