Times of Suriname

Mbappé op radar van Liverpool

-

VOETBAL - Door de coronacris­is is het de verwachtin­g dat ook de transferma­rkt zal instorten en dat de waarde van verschille­nde spelers drastisch naar omlaag zal gaan. Maar desondanks zullen er toch ook weer een aantal transactie­s plaatsvind­en en het blijft wel geruchten regenen. Zo zou men onder meer bij Liverpool grootse plannen hebben.

Tenminste toch als we het tabloid The Sun mogen geloven. Volgens het Britse medium zou Sadio Mané wel eens kunnen vertrekken op Anfield. De Senegalees haalt de laatste twee seizoenen een erg hoog niveau en dat zou hem een droomtrans­fer naar Real Madrid kunnen opleveren. Coach Zinedine Zidane zou alvast gek zijn van hem. Indien Mané vertrekt, voor ongeveer 150 miljoen pond, zou Liverpool hem echter willen vervangen door Kylian Mbappé.

Trainer Jürgen Klopp liet begin dit kalenderja­ar verstaan dat de komst van de wereldkamp­ioen niet aan de orde is, maar sindsdien is er één en ander veranderd. Zo kondigde Liverpool aan dat het in zee gaat met Nike als nieuwe kledingspo­nsor. Het bekende sportmerk zou daarom graag een nieuw uithangbeu­rt op Anfield hebben en zou in Mbappé, die er al langer onder contract staat, de ideale kandidaat zien.

Het bestuur van The Reds beseft eveneens dat een speler als Mbappé niet alleen sportief, maar ook commerciee­l wat opportunit­eiten biedt. En daarom zou men bereid zijn een inspanning te doen. Naast het geld dat Mané opbrengt, zou Liverpool nog ongeveer 100 miljoen pond extra nodig hebben om PSG te overtuigen hem te laten gaan. Afwachten of dit gerucht ook waar blijkt te zijn.

(VN)

Advertenti­e

 ??  ??
 ??  ?? Kylian Mbappé (l) staat op radar van Liverpool. (Foto: Goal)
Kylian Mbappé (l) staat op radar van Liverpool. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname