Times of Suriname

Richa Chadha schrijft filmscript

-

DJ Khaled staat bekend om zijn strak afgelijnde baardje en haarlijn, maar zo ziet hij er tegenwoord­ig niet meer uit. Op Instagram deelde hij een foto van voor de lockdown, en eentje van daarna, en de verschille­n zijn toch opmerkelij­k. Weg is de strakke haarlijn, in de plaats daarvan zien we grijze haren, een warrige haardos en een zeer wilde baard. De 44jarige dj ziet er plots een stuk ouder uit en dat beseft hij zelf ook.

Richa Chadha die bekend staat vanwege haar performanc­e in films zoals

en maakt goed gebruik van de landelijke lockdown want ze is druk bezig met het schrijven van een filmscript. Ze heeft de afgelopen maanden al enkele leuke ideeën gehad die ze nu op papier zet.

Richa krijgt echter ook hulp van haar collega’s bij het schrijven van het verhaal voor een nieuwe komische film.

Ze heeft het ook druk met haar huishoudel­ijk werk, gymnastiek en lezen. Momenteel is zij ook lid van de adviesraad van Women in Film & Television Associatio­n (WIFT) India. WIFT is een globaal ondersteun­igsplatfor­m voor vrouwen die werkzaam zijn in de film en tvindustri­e. Sonam Kapoor en Deepa Mehta zijn ook leden van WIFT.

“Ze willen niet dat ik mijn haar laat knippen!”, schreef hij gespeeld verontwaar­digd bij de foto’s. “Maar ik zal een kappersbeu­rt krijgen, binnenkort vind ik een manier.” En Khaled had meteen een origineel idee: “Ik zal mijn barbier een ruimtepak geven, let op! Ik heb mijn baardolie nodig”, voegde hij er nog lachend aan toe.

Foto:

Gervais noemt geen namen, maar in de afgelopen weken heeft onder meer Sam Smith veel kritiek gekregen op een Instagramp­ost, waarin de muzikant op komisch bedoelde wijze de ’fases van quarantain­e’ uitbeeldde. Op twee daarvan poseerde Smith zogenaamd in tranen. Overigens vertelde hij zelf ook ziek te zijn geweest; of dat mogelijk corona was, vertelt hij er niet bij.

Ook Kim Kardashian kreeg een storm van kritiek over zich heen, toen ze hulp vroeg aan haar volgers over hoe ze moest voorkomen dat haar kinderen zich verveelden. Volgers wezen haar toen woedend op hun enorme villa met twee zwembaden en ladingen luxe speelgoed. Als íemand er geen moeite mee zou moeten hebben om hun kinderen te moeten vermaken, dan was het Kim toch wel.

(De Telegraaf/Foto: People)

 ??  ?? Fukrey
Gangs of Waseypur (Biz Asia/
Instagram)
Fukrey Gangs of Waseypur (Biz Asia/ Instagram)
 ??  ?? (NU/Foto: Cassiuslif­e)
(NU/Foto: Cassiuslif­e)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname