Times of Suriname

Ed Sheeran doneert een miljoen pond aan goede doelen

-

Bang dat hij er niet meer uit zou komen, was Jan echter niet. “Ik ben geen depressief persoon, maar ik had... ik héb nog steeds wel momenten dat ik denk van: oei, dit duurt wel heel lang. Ik ben ook gewaarschu­wd, het is me ook verteld dat het soms één tot twee jaar kan duren voordat je hele mindset weer helemaal goed is. Door de quarantain­e kan ik gelukkig nu echt wel tijd nemen om tot rust te komen.” In februari onthulde Privé dat de zanger vijf weken lang, weg van zijn gezin, heeft gevochten voor zijn persoonlij­k geluk. Jan verbleef in een Spaanse kliniek waar hij onder leiding van een groep Nederlands­e psychother­apeuten werd behandeld tegen zijn burn out. De zanger schrapte vanwege zijn gezondheid al zijn optredens en doet het ook de komende periode rustig aan.

De Britse popartiest Ed Sheeran (29) heeft een miljoen pond gedoneerd aan lokale goede doelen in Suffolk, waar hij woont. Het geld gaat naar meerdere organisati­es, waaronder een kinderziek­enhuis, schrijft de Britse tabloidkra­nt The

bekende van 29-jarige zanger vertelt in The

dat ‘het

de een verschrikk­elijke tijd’ is en dat ‘Ed wil doen wat hij kan om te helpen’. Volgens de kennis wil Sheeran met de gift de druk op de lokale gemeenscha­p verlagen. “Ed is erg betrokken bij de regio en weet dat zijn donaties een groot verschil maken”, aldus de bron tegenover de krant. “Ze zijn extreem dankbaar.” Verder schrijft The Sun dat de artiest, bekend van onder meer de hit Shape of you, de coronacris­is vooral gebruikt om nieuwe muziek te maken.

Volgens een vriend heeft hij zichzelf de uitdaging gesteld om een liedje per dag te schrijven zolang de lockdown duurt, zodat hij aan het eind in ieder geval één goede nieuwe hit scoort.

(NU/Foto: Pollstar)

De 42-jarige rapper werkt tegenwoord­ig met een groot koor en organiseer­t zogenoemde ‘Sunday Services’ waarin hij mensen bij elkaar brengt en over God zingt en spreekt. “Ik zag het zelf nooit onder ogen, en niemand had ook ooit tegen me gezegd dat ik een functioner­ende alcoholist was.” West vindt dat hij veel kritiek heeft gehad van mensen. “Mensen hebben me gek genoemd en een heleboel andere dingen, maar nooit een functioner­ende alcoholist. Terwijl ik ‘s ochtends vroeg al sinaasappe­lsap met wodka dronk.”

(NU/Foto: GQ)

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: Wiwibloggs)
Sun.Een
Sun
(De Telegraaf/Foto: Wiwibloggs) Sun.Een Sun

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname