Times of Suriname

Juventus overweegt zich te melden bij Ajax

-

VOETBAL - Juventus is druk bezig met de versterkin­g van de spitsposit­ie en Arkadiusz Milik en Mauro Icardi lijken op dit moment de meest voor de hand liggende kandidaten om met ingang van aankomend seizoen Gonzalo Higuaín te vervangen. Technisch directeur Fabio Paratici heeft zijn aandacht echter ook gericht op het middenveld en de voetbalbes­tuurder komt, een jaar na de komst van Matthijs de Ligt, daarbij mogelijk opnieuw uit in Amsterdam.

Juventus wil het middenrif meer geschikt maken voor het spel dat trainer Maurizio Sarri voor ogen heeft en is daarom op zoek naar impulsen. Paul Pogba geldt nog altijd als de droomaanwi­nst, maar het is nog maar de vraag of een rentree van de Fransman tot de mogelijkhe­den behoort. Juventus ondervindt forse concurrent­ie van Real Madrid voor de middenveld­er van Manchester United en lijkt hoe dan ook niet in staat om aan de vraagprijs van the Red Devils te voldoen.

Volgens informatie van Rai Sport geldt Donny van de Beek nu als een belangrijk alternatie­f voor Pogba. De middenveld­er van Ajax wordt ook genoemd bij Real Madrid, al lijkt de interesse van de Koninklijk­e in de afgelopen maanden wat bekoeld te zijn. Journalist Paolo Paganini meent echter te weten dat de Oranje-internatio­nal eveneens nadrukkeli­jk in de belangstel­ling staat van la Vecchia Signora. “Ivan Rakitic is niet in beeld voor het middenveld van Juventus, Pogba wel maar alleen als er een ruildeal gesloten kan worden”, voegt hij toe in gesprek met Radio Sportiva. De bij Barcelona overbodige Rakitic werd in een eerder stadium genoemd bij Juventus, maar lijkt dus geen optie meer te zijn. Ajax hanteert naar verluidt een vraagprijs van vijftig à zestig miljoen euro voor Van de Beek.

(VP)

 ??  ?? Quique Setién was op weg naar Egypte om een vereniging daar te trainen, maar alles veranderde toen Barcelona hem opbelde. (Foto: AD)
Quique Setién was op weg naar Egypte om een vereniging daar te trainen, maar alles veranderde toen Barcelona hem opbelde. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname