Times of Suriname

Jacqueline Fernandez op boerderij van Salman Khan

-

De bekende Indiase acteur Irrfan Khan is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden. Khan was al een tijdje ziek en overleed aan de gevolgen van kanker.

Hij stond bekend om diverse Bollywood films en werd ook in het westen bekend door zijn rollen in Hollywoodf­ilms. Hij heeft ook filmprijze­n gewonnen namelijk: Filmfare Best Villain Award, Filmfare Best Supporting Actor Award en een Screen Actors Guild Award voor een uitstekend­e prestatie.

Zo vergaarde hij bekendheid met rollen in films als Slumdog Millionair­e, The Amazing Spider-Man, Life of Pi en Jurassic World. Hij speelde ook in het derde seizoen van de HBO-televisies­erie

waarin hij de rol van Sunil Sanyal vertolkte.

In 2018 werd bij Khan een neuro-endocriene tumor vastgestel­d.

Enkele Bollywoods­terren zoals: Akshay Kumar, Priyanka Chopra Jonas, Taapsee Pannu, Ajay Devgn en Amitabh Bachchan hebben hun condoleanc­es overgebrac­ht. Ook de vele fans van de overleden acteur hebben hun condoleanc­es viaTwitter gedeeld.

Khan is gisteren in bijzijn van zijn familie begraven.

(Bollywood/

Foto:Free Press Journal)

Jacqueline Fernandez is momenteel op de boerderij van Salman Khan in Panvel en kan niet vertrekken vanwege de lockdown. Hoewel ze Mumbai mist, geniet ze ook met volle teugen van de natuur. Ze houdt zich bezig met yoga, zwemmen en rennen om in topconditi­e te blijven.

“Ik lees ook boeken tijdens de lockdown. Hoewel ik dicht bij enkele goede vrienden ben, mis ik mijn ouders die in Sri Lanka zijn.” Aldus Jacqueline die zegt dat ze haar vier katten ook mist. Yoda, Loki, Miumiu en Xyza zijn in haar huis in Mumbai.

Zodra de lockdown-periode voorbij is, zal de actrice verder gaan met de opnames van de film Attack. John Abraham heeft de hoofdrol in deze actiefilm.

(Times of India/ Foto: Instagram)

 ??  ?? In Treatment,
In Treatment,
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname