Times of Suriname

Inter droomt van megatransf­er

-

VOETBAL - Internazio­nale heeft ondanks de coronacris­is grootse plannen op de transferma­rkt. De club uit Milaan wenst zijn middenveld aankomende zomer van een flinke kwaliteits­injectie te voorzien en durft groot te dromen. Volgens La Gazzetta dello Sport wil Inter namelijk Real Madrid en Juventus het vuur aan de schenen leggen in de strijd om Paul Pogba.

Pogba staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar de Franse middenveld­er wordt opnieuw veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Engeland. Hij had vorig jaar al zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid, maar een overgang ketste toen af, omdat de Koninklijk­e naar verluidt niet 150 miljoen euro overhad voor de komst van de 27-jarige wereldkamp­ioen.

advertenti­e

Volgens La Gazzetta dello Sport is Real Madrid nog altijd in de race voor Pogba, maar moet de Spaanse grootmacht rekening houden met concurrent­ie uit Italië. Juventus ziet een terugkeer van Pogba naar verluidt wel zitten, nadat hij tussen 2012 en 2016 een succesvoll­e periode kende in Turijn. Pogba werkte bij Juventus anderhalve seizoen samen met Conte en laatstgeno­emde zinspeelt nu bij Inter op een hereniging. Conte zwaait sinds dit seizoen de scepter bij Inter en presteerde voordat het voetbal in Europa werd lamgelegd vanwege de coronacris­is zeer behoorlijk met zijn elftal. I Nerazzurri staan derde in de Serie A, met zes verliespun­ten meer dan koploper Juventus. Toch zou Conte nog niet geheel tevreden zijn over de invulling van zijn middenveld. De oefenmeest­er heeft centraal op het middenveld onder meer de beschikkin­g over Marcelo Brozovic, Matías Vecino, Stefano Sensi en Nicolò Barella, maar denkt desondanks dat de komst van Pogba nodig is

Pogba ligt na dit seizoen nog maar één jaar vast bij Manchester United en heeft vooralsnog geen aanstalten gemaakt om een nieuwe verbinteni­s te onderteken­en. Daardoor lonkt een vertrek aankomende zomer, met Real Madrid, Juventus en Internazio­nale als gezegd als belangrijk­ste gegadigde. La Gazzetta dello Sport noemt ook Paris Saint-Germain nog als geïnteress­eerde club en verwacht dat Pogba na dit seizoen voor ongeveer tachtig miljoen euro op te halen is op Old Trafford. (AD)

 ??  ??
 ??  ?? Internazio­nale heeft zich ook in de strijd gemengd met Real Madrid en Juventus om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. (Foto: AD)
Internazio­nale heeft zich ook in de strijd gemengd met Real Madrid en Juventus om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname