Times of Suriname

Kanye eiste excuusbrie­f na belediging

-

La Roux werd ooit gedwongen haar excuses aan te bieden aan Kanye West omdat hij zich beledigd voelde. Dat vertelt de zangeres, bekend van hits als Bulletproo­f en In For The Kill, in de podcast Slacker.

La Roux werkte ooit met de rapper samen en zei na afloop tegen een gemeenscha­ppelijke vriend dat ze hem raar vond. “Hij is iemand die niet 10 procent normaal is. Je kunt het niet over gewone dingen hebben”, blikte ze terug op hun ontmoeting.

Dat vertelde Elly ook aan een vriend, die dat vervolgens weer doorvertel­de aan Kanye. De zangeres werd daarna verzocht de gekwetste Kanye een brief te schrijven en dat deed ze, hoewel ze het belachelij­k vond. “Ik zei niets slechts over hem. Ik zag gedrag, dat niet aan mij gericht was, dat ik naar en onprettig vond.”

De echtgenoot van

Kim Kardashian, die kampte met mentale problemen, komt vaker in het nieuws vanwege zijn opmerkelij­ke uitspraken op sociale media en in interviews. Zo vergeleek de rapper zichzelf meerdere keren met God en Jezus en hij zei meermaals zichzelf de beste artiest ooit te vinden. Hij kwam er vorig jaar voor uit dat hij een bipolaire stoornis heeft, waarvoor hij nu zo’n drie jaar medicatie slikt.

Kanye onthulde onlangs ook dat hij een alcoholpro­bleem heeft gehad. “Mensen hebben me een gek persoon genoemd, mensen hebben me alles genoemd - behalve een functioner­ende alcoholist.” (De Telegraaf/ Foto: NBC News)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname