Times of Suriname

Zwangere Katy Perry snakt naar een biertje

-

Katy Perry is in verwachtin­g van haar eerste kindje, maar zegt heel veel zin te hebben in een biertje. De zwangere zangeres grapte tijdens een livesessie op

dat het echter nog ‘jaren’ zal duren voordat ze een druppel alcohol kan binnenkrij­gen.Perry zei jaloers te zijn op kijkers die hun favoriete alcoholisc­he versnaperi­ng kunnen drinken. “Ik klaag niet, maar ik kan nu niet drinken, want ik ben zwanger,” grapte de popster. “Ik kijk erg uit naar de toekomst waarin ik weer wat kan drinken. Dat kan nog jaren duren, denk ik.”Perry is in verwachtin­g van een meisje van haar verloofde Orlando Bloom. De zangeres moest haar babyshower echter uitstellen vanwege het coronaviru­s. Eerder moesten de bruiloftsp­lannen van het stel al geannuleer­d worden door het rondwarend­e virus. “Ik zie de situatie elke dag opnieuw aan. Ik ben over een tijd waarschijn­lijk dankbaar daarvoor. Ik bedoel, ik ben ook nu dankbaar, maar er gebeurt gewoon zoveel.” (NU/Foto: RTL Boulevard)

Brad Pitt en Angelina Jolie leken hét perfecte Hollywood-stel, maar het sprookje stortte in 2016 ruw in elkaar. Het moddergooi­en begon al snel, zo bracht Angelina onder meer naar buiten dat haar ex-man wel van een borrel hield. Ook claimde ze dat Brad hun kinderen zou slaan. Brad kon weinig anders dan alles over zich heen laten komen en gaf toe een drankprobl­eem te hebben.

Nu enkele jaren later lijkt de rust tussen Brad en Angelina te zijn wedergekee­rd. De twee doen er op het oog alles aan om het voor hun zes, deels geadopteer­de, kinderen zo fijn mogelijk te maken gedurende deze coronacris­is. Zo zijn de twee letterlijk dichter bij elkaar gekomen, want Brad en Angelina wonen sinds kort praktisch naast elkaar. Zo kunnen Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13) en de tweeling Vivienne en Knox (11) makkelijke­r van de een naar de ander hoppen.

Volgens vrienden van de voormalige tortelduif­jes is dit een zeer goed teken wat betreft een eventuele hereniging. “Ze zien inmiddels ook in dat het, zeker in deze droevige tijd van corona, vooral om de kinderen moet draaien. Ze staan ervoor open om weer meer met elkaar in gesprek te gaan en compromiss­en te sluiten”, zeggen zij aan US Weekly.

(NU/Foto: Refinery29)

 ??  ??
 ??  ?? Facebook
Facebook
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname