Times of Suriname

Nummer van Billie Eilish ‘redde leven’ van jarige Bono

-

Eva heeft samen met haar vriend Steven ten Bruggencat­e haar eerste kindje gekregen. Dat kondigt de Onze Jongens-actrice aan op Instagram. Het is een jongetje geworden en heet Julius, meldt ze. ‘Om op te eten ons kleine ventje! Puur genieten dit. Trotse papa en mama’, zet ze bij een foto van de pasgeboren baby. Julius is op 5 mei geboren.

Het stel wordt overspoeld met felicitati­es onder het Instagramb­ericht. ‘Gefelicite­erd’, laten onder anderen Fred van Leer en Thomas Dekker achter onder de post.

(RTL/ Billbaord)

Bono vierde zondag zijn 60e verjaardag en vond dat een goede aanleiding de belangrijk­ste muziek uit zijn leven te delen met de wereld. Op deelt de de 60 nummers die “mijn leven hebben gered”, waaronder songs van David Bowie, Daft Punk en Billie Eilish.

“Dit zijn enkele van de liedjes die mijn leven hebben gered”, schrijft Bono op zijn website bij de lijst met zijn favorieten, die via streamings­diensten te beluistere­n is. “Degenen waar ik niet zonder had kunnen leven. Degenen die me van daar naar hier hebben gebracht, van nul tot 60.” De vier uur durende afspeellij­st bevat muziek

die hij beluisterd­e in zijn tienerjare­n maar ook nummers van artiesten met wie hij samenwerkt­e.

Op de lijst staan naast

Eilish onder meer van Johnny Cash, van van van Elvis Presley. Ook

van Jay-Z, Pharrell Williams en Nile Rodgers

van behoren en van van en Alicia Keys en tot Bono’s favoriete liedjes.

van Billie

Bono deelt niet alleen de nummers zelf, hij schrijft ook een brief aan alle makers. “Ik wilde de artiesten bedanken en iedereen die daarbij geholpen heeft. Ze deden hetzelfde voor mij. Ik schrijf een fanbrief bij elk nummer om te proberen mijn fascinatie uit te leggen”, zegt Bono, die zondag de eerste zes deelde. De komende week zal hij er nog meer publiceren.

 ??  ?? Twitter
U2-frontman
Evertythin­g I wanted
Hurt I Want To Hold Your Hand The Beatles, Ruby Tuesday The Rolling Stones Heartbreak Hotel Neon Lights Kraftwerk, Empire State of Mind Get Lucky Daft Punk,
Born This Way Lady Gaga
(De Telegraaf/ Foto: Bright)
Twitter U2-frontman Evertythin­g I wanted Hurt I Want To Hold Your Hand The Beatles, Ruby Tuesday The Rolling Stones Heartbreak Hotel Neon Lights Kraftwerk, Empire State of Mind Get Lucky Daft Punk, Born This Way Lady Gaga (De Telegraaf/ Foto: Bright)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname