Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen 1502

1996

Christoffe­l Columbus vertrekt voor zijn vierde en laatste reis naar WestIndië.

Een DC9 van de Amerikaans­e prijsvecht­er ValuJet Airlines stort bij Miami (VS) neer in moerasgebi­ed van het Everglades National Park, Florida, VS: 109 doden.

Politiek 1949 2010

Siam verandert zijn naam in Thailand.

Brits Premier Gordon Brown biedt zijn ontslag aan bij koningin Elizabeth II, David Cameron van de Conservati­eve Partij neemt diezelfde dag de functie van Eerste Minister over.

Wetenschap en technologi­e 1984

2011

De voorlopig laatste aardeoverg­ang gezien vanaf Mars. De eerstvolge­nde vindt plaats op 10 november 2084.

- Microsoft koopt voor USD 8,5 miljard het VoIPbedrij­f Skype.

Geboren

1968 Jeffrey Donovan

-

Jeffrey Thomas Donovan (Amesbury, 11 mei 1968) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend door zijn rol Michael Westen in de televisies­erie Burn Notice, en door zijn terugkeren­de rol William Ivers in televisies­erie Medical Examiners. Hij heeft ook meegespeel­d in Changeling. Verder speelde hij in de film J. Edgar de rol van Robert F. Kennedy. Donovan is getrouwd en heeft drie kinderen. (Foto:Taddlr)

-

Angela Renée White (Washington,11 mei 1988), beter bekend als Blac Chyna, is een Amerikaans model en entreprene­ur. In 2014 heeft ze haar eigen makeup lijn Lashed by Blac Chyna en een schoonheid­ssalon in Encino, Los Angeles. Ze was in de videoclips van Nicky Minaj en Kanye West te zien. Verder was Chyna heel goed op de Kardashian­s, ze heeft een dochter Dream met Rob Kardashian met wie ze verloofd was. Ze heeft ook een zoon met de rapper Tyga genaamd King Cairo Stevenson. (Foto: Famous Birthdays)

1988

Blac Chyna

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname