Times of Suriname

Dode en drie gewonden bij verkeerson­geluk

-

PARAMARIBO - Dominicaan Dairoli Medina Berroa (29) is gisterocht­end omgekomen bij een verkeerson­geluk aan de Kwattaweg ter hoogte van de Ramdasstra­at. Drie anderen raakten gewond.

De vier slachtoffe­rs zijn Dominicane­n (twee mannen en twee vrouwen). Een van de mannen, Berroa, overleed op weg naar het ziekenhuis. De andere man is opgenomen op de afdeling Intensive Care en de twee vrouwen zijn ook in het ziekenhuis opgenomen.

Het verkeerson­geluk vond rond 00.10 uur plaats. De auto reed over de Kwattaweg komende vanuit de richting van de Van Idsingastr­aat en gaande in die van de Munderweg. Ter hoogte van de Ramdasstra­at ging de auto over de kop en kwam op zijn zij tot stilstand. De auto heeft een schutting en een transforma­tor van de NV Energie Bedrijven Suriname geramd. Omstanders haalden de inzittende­n uit het voertuig. De politie was gealarmeer­d en schakelde op haar beurt de ambulance in.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffe­r is in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. Het is niet bekend wie de wagen bestuurde. De auto is in beslag genomen ter herkeuring.

De benadeelde van de schutting vertelt aan de krant dat behalve de schutting ook een transforma­tor omvergered­en is. Na het verkeerson­geluk zat de buurt zonder stroom. De benadeelde vertelt dat de schutting aan de zijde van de tuin schade heeft. Voor het eerst is een dergelijk verkeerson­geluk bij haar terrein gebeurd. De brandweer moest de plek wassen.

WJ

 ??  ?? Een man is gisterocht­end bij een verkeerson­geluk aan de Kwattaweg ter hoogte van de Ramdasstra­at omgekomen. Drie andere personen zijn opgenomen in het ziekenhuis. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een man is gisterocht­end bij een verkeerson­geluk aan de Kwattaweg ter hoogte van de Ramdasstra­at omgekomen. Drie andere personen zijn opgenomen in het ziekenhuis. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname