Times of Suriname

Alli slachtoffe­r van brute overval

-

VOETBAL - Dele Alli is in de vroege woensdagoc­htend in zijn huis in Londen overvallen door twee mannen, zo melden diverse Engelse media. Vlak na middernach­t braken de mannen in bij de residentie van de middenveld­er van Tottenham Hotspur, waarna de overvaller­s de voetballer met een mes bedreigden. Alli is er met lichte verwonding­en vanaf gekomen; er zijn sieraden en horloges weggenomen.

Alli wordt tijdens zijn lockdown in zijn huis vergezeld door zijn broer Harry, hun twee partners en een goede vriend van hem. Iets na middernach­t werd het vijftal opgeschrik­t door twee inbrekers, die via de achterkant van het huis naar binnen waren gedrongen. Er volgde een handgemeen, waarbij Alli een lichte verwonding in het gezicht opliep. De overvaller­s doorzochte­n vervolgens het huis, pakten sieraden en horloges, en vluchtten. Omstreeks 00.35 uur kon Alli de politie bellen, maar van de daders was toen al geen spoor meer. De 37-voudige Engelse internatio­nal en de andere slachtoffe­rs verkeerden in shock toen de politie aankwam. Het hele terrein waarop het huis van Alli staat, is omgeven door bewakingsc­amera’s, waarvan de beelden aan de politie zijn overgedrag­en. Die heeft de zaak in onderzoek.

De licht gewonde Alli hoefde niet naar het ziekenhuis. Zijn club Tottenham Hotspur begint volgende week weer met trainen. The Spurs zullen zich voorbereid­en op de hervatting van de Premier League, die vooralsnog voor 12 juni staat gepland. Tottenham staat op een teleurstel­lende achtste plaats, zeven punten achter de felbegeerd­e vierde plek, die recht geeft op deelname aan de Champions League. (AD)

 ??  ?? Dele Alli van Tottenham Hotspur raakte licht gewond bij brute overval. (Foto: ESPN)
Dele Alli van Tottenham Hotspur raakte licht gewond bij brute overval. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname