Times of Suriname

Vidal wil deel salaris niet inleveren

-

VOETBAL - Internazio­nale aast nadrukkeli­jk op Arturo Vidal en Sandro Tonali. Trainer Antonio Conte zou de twee middenveld­ers volgend seizoen graag tot zijn beschikkin­g hebben, maar de komst van het duo is nog onzeker. Vidal wil nauwelijks inleveren op zijn topsalaris, terwijl de twintigjar­ige Tonali door veel Europese topclubs wordt begeerd, waaronder Juventus.

Internazio­nale werkt momenteel aan de komst van Vidal, die tot de zomer van 2021 vastligt bij Barcelona. De club uit Milaan houdt rekening met een vertrek van Borja Valero, Matias Vecino en/of Roberto Gagliardin­i, terwijl het ook goed mogelijk is dat Radja Nainggolan definitief mag uitkijken naar een nieuwe werkgever als hij terugkeert van de huurperiod­e bij Cagliari.

Als Vidal toch niet naar Inter komt, geldt Nainggolan als back-up. Volgens La Gazzetta dello Sport staat de Chileen samen met Tonali van Brescia hoog op het lijstje van i Nerazzurri. Vidal zou openstaan voor een samenwerki­ng met Inter, ook omdat hij naar verluidt het gevoel heeft dat hij in het Camp Nou niet helemaal op waarde wordt geschat.

Onda Cero meldt dat Inter de 32-jarige verdedigen­de middenveld­er een tweejarig contract heeft aangeboden, plus een optie voor nog een seizoen. Vidal wil echter wel ongeveer net zoveel verdienen als bij Barcelona, namelijk negen miljoen euro per jaar. De routinier staat ook in de belangstel­ling van Juventus, maar hij gaat volgens de berichtgev­ing liever naar Inter.

(VP)

 ??  ?? Casemrio heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd tot medio 2023. (Foto: Goal)
Casemrio heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd tot medio 2023. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname