Times of Suriname

Kim en Kanye vliegen elkaar in de haren tijdens pandemie

-

Kim Kardashian zou helemaal gek worden van het thuisblijv­en en daardoor intussen zelfs behoorlijk­e relatiepro­blemen met Kanye hebben. Dat meldt The Sun.

Kim zou ‘ruimte’ nodig hebben. Ze zou het moeilijk vinden haar werk te combineren met haar opleiding in rechten en het oppassen op hun kinderen North, Saint, Chicago en Psalm. Daardoor zou ze geïrriteer­d zijn en constant overhoop liggen met Kanye, die ondertusse­n al aan de andere kant van hun megahuis zijn intrek heeft genomen.

Nu zou Kim een beroep op Kanye hebben gedaan, zodat zij zich meer op haar werk kan focussen. Een insider: “Ze wil alles goed doen, maar dat is moeilijk als Kanye haar niet helpt zoveel als hij kan. Ze raakt gefrustree­rd door hem en denkt dat hij weinig verantwoor­delijkhede­n voor het gezin op zich neemt. Ze blijven elkaar uit de buurt tot ze weer wat normaal tegen elkaar kunnen doen.”

Eerder klaagde ze al op Instagram over de quarantain­e en vroeg andere ouders hoe zij erin slaagden hun kinderen de hele tijd te vermaken. Daar werd met onbegrip en woede op gereageerd: ‘met de enorme villa voorzien van allerlei speeltoest­ellen voor de kinderen, zou Kim toch de laatste zijn die zou mogen klagen’. Toch lijkt Kim, die voor de crisis vrijwel dagelijks op pad was, maar niet aan het thuisblijv­en te kunnen wennen. En dat reageert ze af op haar echtgenoot. “Kim en Kanye vliegen elkaar echt in de haren tijdens deze pandemie.”

De Telegraaf/Foto: Knowing

Everything)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname