Times of Suriname

Ellen DeGeneres baalt als een stekker van negatieve berichtgev­ing

-

Hoewel Ellen DeGeneres normaal gesproken haar dagelijkse talkshow afsloot met de woorden ‘wees lief voor elkaar’, worden die woorden nu al een aantal weken in twijfel genomen. De presentatr­ice ligt onder vuur nadat vele (ex) medewerker­s zich negatief hebben uitgelaten over het divagedrag van Ellen. Dit meldt Us Weekly.

“Ellen zit er helemaal doorheen. In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon wat zure berichten waren van zogenaamde ‘haters’, maar inmiddels neemt het een heel andere vorm aan. Mensen klappen echt uit de school over haar en niet bepaald op een zachte manier. Het gaat maar door en dat vreet aan haar”, aldus een bron.

Op deden al wilde verhalen de ronde over hoe Ellen zich als een diva zou hebben gedragen. Ook YouTube-ster Nikkie de Jager, die in januari te gast was in Ellens show, was teleurgest­eld in de gang van zaken achter de schermen. “Ik werd niet even persoonlij­k begroet, zoals dat bij Nederlands­e talkshows wel het geval is. Het was best wel afstandeli­jk en kil allemaal, dat had ik niet verwacht”, vertelde ze in De Wereld Draait Door. Wel voelde ze zich vereerd om haar transgende­r comingout verhaal voor zo een groot publiek te mogen vertellen.

Toen Amerika ook op slot ging vanwege het coronaviru­s en iedereen genoodzaak­t was thuis te blijven, kreeg DeGeneres veel kritiek over zich heen nadat ze op sociale media liet weten de zelfquaran­taine als ’een gevangenis­straf te beschouwen’. Gedurende de tijd dat miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en eten kwamen te zitten vanwege de pandemie.

In de tussentijd hebben meerdere exwerkneme­rs een boekje opengedaan over de presentatr­ice. “Is ze altijd aardig?, nee”, vertelde een exmedewerk­er aan The

“Het irriteert me dat mensen altijd maar denken dat ze lief en begaan is en dat ze daarmee wegkomt.”

De 62jarige comédienne trekt zich behoorlijk aan alle kritiek volgens Us

en is ontzettend dankbaar om haar vrouw Portia DeRossi bij zich te hebben. “Portia is haar klankbord; bij haar kan ze zichzelf zijn. En haar verdriet uiten, wat nu het geval is naar aanleiding van alle kritiek.”

(De Telegraaf/Foto: All American Speakers Bureau)

 ??  ?? Twitter
New York Post.
Weekly
Twitter New York Post. Weekly
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname