Times of Suriname

COVID-19-patiënt overgebrac­ht naar ICU van RKZ

-

PARAMARIBO – De illegale Braziliaan die eerder deze week positief testte op COVID-19 is uit isolatie in het Wanicaziek­enhuis gehaald en overgebrac­ht naar de Intensive Care Unit (ICU) van het Sint Vincentius Ziekenhuis.

“De artsen monitoren hem van heel dichtbij en omdat de waarde van zuurstof in zijn bloed een dalende trend vertoont, is uit voorzorg besloten hem over te brengen naar de ICU van RKZ. Alle apparatuur is dan daar aanwezig en mocht het zijn dat zijn gezondheid­ssituatie verslechte­rt, dan kan men meteen ingrijpen”, zei Minouche Bromet, directeur van het Bureau voor Openbare Gezondheid­szorg, gisteren op de COVID19-persconfer­entie.

 ??  ?? Bovenstaan­de tabel laat zien hoe het de NDP vergaan is op zes meetmoment­en, waarvan twee in de verkiezing­smaand mei 2020. Gerekend over deze zes meetmoment­en stemt gemiddeld 15.9 procent van de kiezers in Paramaribo op de NDP. Dat er op 25 mei geen spectacula­ire toename of afname van dit gemiddelde verwacht kan worden, wordt geconclude­erd uit de geprojecte­erde trendlijn. (IDOS)
Bovenstaan­de tabel laat zien hoe het de NDP vergaan is op zes meetmoment­en, waarvan twee in de verkiezing­smaand mei 2020. Gerekend over deze zes meetmoment­en stemt gemiddeld 15.9 procent van de kiezers in Paramaribo op de NDP. Dat er op 25 mei geen spectacula­ire toename of afname van dit gemiddelde verwacht kan worden, wordt geconclude­erd uit de geprojecte­erde trendlijn. (IDOS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname