Times of Suriname

Valencia wil Kepa overnemen

-

VOETBAL - Jasper Cillessen staat nog geen jaar onder contract bij Valencia, maar er lijkt binnenkort alweer een einde te gaan komen aan het dienstverb­and van de doelman in de sinaasappe­lstad. Nadat Sport eerder deze week al wist te melden dat los Che openstaan voor een vertrek van de sluitpost, noemt dezelfde krant nu ook twee mogelijke vervangers van Cillessen.

Vanuit Spanje komt namelijk het bericht dat Valencia Kepa Arrizabala­ga op de korrel heeft. De 25-jarige keeper werd twee jaar geleden door Chelsea nog voor tachtig miljoen euro overgenome­n van Athletic Club en is door dat transferbe­drag de duurste doelman aller tijden. Kepa onderhoudt echter een moeizame relatie met manager Frank Lampard en moest eerder dit seizoen zelfs even plaatsmake­n voor Willy Caballero. Hoeveel Valencia precies bereid is om neer te leggen voor

Kepa is niet duidelijk, maar dit bedrag zal in ieder geval niet in de buurt komen van de tachtig miljoen, die The Blues eerder betaalden voor de sluitpost. Een van de redenen dat de Spanjaarde­n namelijk van Cillessen af willen, is om budget vrij te maken voor eventuele aanwinsten. Een huur van Kepa behoort overigens eveneens tot de mogelijkhe­den.

Naast Kepa is overigens ook oude bekende Neto in beeld in het Mestalla. De Braziliaan bewandelde afgelopen zomer de omgekeerde weg toen Cillessen overkwam van Barcelona en is dit seizoen de back-up van Marc-André ter Stegen in het Camp Nou. Of Barça bereid is om mee te werken aan een snelle terugkeer van Neto, wordt voorlopig echter in het midden gelaten. (VP)

 ??  ?? Arsenal mengt zich in de strijd om Nicolás Tagliafico. De linksback van Ajax moet circa 22 miljoen euro kosten. (Foto: AD)
Arsenal mengt zich in de strijd om Nicolás Tagliafico. De linksback van Ajax moet circa 22 miljoen euro kosten. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname