Times of Suriname

Een gewonde bij auto over de kop

-

PARAMARIBO – Een man is zaterdagoc­htend gewond geraakt toen een auto over de kop ging aan de Indira Gandhiweg. Hij moest per ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g.

De auto reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de richting van de Welgedacht C-weg en gaande in die van de Welgedacht B-weg. Ter hoogte van de Jadoenath Missierweg verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde een bushuisje. Daarna sloeg het voertuig drie keer over de kop en kwam tegen een elektricit­eitsmast tot stilstand. Een hoogspanni­ngskabel was als gevolg van de aanrijding losgerukt.

Medewerker­s van de NV Energie Bedrijven Suriname kwamen ter plaatse om de kabel te herstellen. Enkele bewoners in de omgeving zaten enige tijd zonder stroom. Omstanders gingen na het verkeerson­geluk ter plekke en haalden de bestuurder uit het voertuig.

De wagen is onherstelb­aar beschadigd. Deze moest met de sleepwagen worden afgevoerd. Vele personen die op de plaats stopten, dachten dat het om een verkeersdo­de ging. Zij waren opgelucht dat de bestuurder slechts gewond is geraakt. De politie ging ter plaatse en schakelde de ambulance en sleepwagen in. WJ

 ??  ?? Deze auto sloeg zaterdagoc­htend aan de Indira Gandhiweg over de kop. De bestuurder raakte gewond.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze auto sloeg zaterdagoc­htend aan de Indira Gandhiweg over de kop. De bestuurder raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname