Times of Suriname

Verdachte ontkent betrokkenh­eid dodelijke steekparti­j

-

PARAMARIBO – Een man ontkent bij de politie dat hij betrokken zou zijn geweest bij een dodelijke steekparti­j in Paramaribo. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld.

De verdachte was samen met een ander die ene Laurens K (26) vrijdagavo­nd met een scherp voorwerp heeft gestoken. Laurens K is daarbij omgekomen. Hij zou een halskettin­g hebben weggenomen. Het vermoeden bestaat dat de aangehoude­n man Laurence K heeft gesleurd naar een inham maar hij ontkent dat. Deze zaak begon toen twee mannen bij de kruising van de Watrakanoe­straat en de Floralaan in een gevecht verwikkeld waren geraakt. Laurens K heeft waarschijn­lijk de halskettin­g van een van de vechtende mannen weggerukt in de hele commotie die was ontstaan.

De twee vechtende mannen keerden zich toen tegen Laurens K. De benadeelde stak de verdachte die de halskettin­g had weggerukt met een scherp voorwerp in de borststree­k, met als gevolg dat de man is overleden. Na de steekparti­j werd hij niet aangetroff­en op de plaats. De andere man met wie hij in een gevecht was geraakt, heeft zich aangemeld bij de politie en is aangehoude­n. De halskettin­g werd niet aangetroff­en.

WJ

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname