Times of Suriname

Real liet transfer Lewandowsk­i schieten

-

VOETBAL - In de Bundesliga stond dinsdag de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München op het programma. Bij de bezoekers werd vooral naar Robert Lewandowsk­i gekeken om het verschil te maken. Die is wederom bezig aan een fantastisc­h seizoen, iets waar ben bij Real Madrid toch even zal slikken.

Zo meldt AS dat de Koninklijk­e destijds de kans liet liggen om Lewandowsk­i voor slechts 20 miljoen euro aan te trekken. In 2014 sloot Lewandowsk­i als spits van Borussia Dortmund een akkoord met Bayern. Real was toen echter al geruime tijd geinteress­eerd in de Poolse goalgetter en stond klaar om een slag te slaan. Zaakwaarne­mer Cezary Kucharski liet zich ontvallen dat twintig miljoen euro voldoende zou zijn om de bestemming te veranderen. Volgens AS besloot Real Madrid af te zien van deze optie. De Spaanse grootmacht was bang dat dit een oorlog met Bayern München zou betekenen. Op dat moment was Karim Benzema bovendien prima bezig in Madrid, waardoor Lewandowsk­i ‘gewoon’ naar München vertrok om daar aan de lopende band te scoren. De laatste jaren werd Lewandowsk­i opnieuw meermaals gelinkt aan een transfer naar Real. Vooralsnog is het echter niet van een overstap gekomen. (VN)

 ??  ?? Real Madrid had enkele jaren terug de kans om zich te versterken met Robert Lewandowsk­i, maar een bedrag van twintig miljoen euro zorgde ervoor dat de transfer niet plaatsvond.
(Foto: Goal)
Real Madrid had enkele jaren terug de kans om zich te versterken met Robert Lewandowsk­i, maar een bedrag van twintig miljoen euro zorgde ervoor dat de transfer niet plaatsvond. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname