Times of Suriname

New York Internatio­nal Auto Show toch afgelast

-

De lijst met afgelaste autoshows is weer langer geworden. De organisati­e achter de New York Internatio­nal Auto Show zet toch een rode streep door de editie van dit jaar.

De New York Internatio­nal Auto Show was na de Autosalon van Genève de tweede grote internatio­nale autobeurs die te lijden had onder de internatio­nale coronacris­is. Waar de Zwitserse autobeurs werd afgelast, werd de New York Internatio­nal Auto Show in eerste instantie verplaatst van april naar augustus. Vandaag meldt de organisati­e achter de Amerikaans­e autoshow dat het feest ook in augustus niet door kan gaan.

De New York Internatio­nal Auto Show zou gehouden worden in het Jacob K. Javits

Convention Center, een congrescen­trum dat momenteel dient als noodhospit­aal voor coronapati­ënten. Hoewel er momenteel geen patiënten liggen, blijft de hal voorlopig als noodvoorzi­ening ingericht. Derhalve is besloten dat de New York Internatio­nal Show dit jaar ook in augustus niet zal plaatsvind­en. De eerstvolge­nde editie staat gepland voor volgend jaar. Tussen 2 en 11 april moet het congrescen­trum wel in het teken staan nieuwe modellen en technologi­eën in autoland.

(Autoweek)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname