Times of Suriname

23 november - 21 december

-

Het vereist een hoop doorzettin­gsvermogen om op de door jouw uitgestipp­elde weg te blijven. De afgelopen periode was niet gemakkelij­k. Je gedachten zouden zich nu alleen op het heden moeten concentrer­en, vooruitlop­en op de zaken is nu niet goed voor je.

Steenbok

22 december - 20 januari Je zult in de toekomst de vruchten plukken van je inspanning­en. Je begrijpt dat je samen met anderen je diepste behoeftes kunt bevredigen. De aanlokkeli­jke mogelijkhe­den die vandaag lijkt te bieden, blijken uiteindeli­jk lasten te zijn.

Waterman

21 januari - 19 februari

Er kunnen dingen op je weg komen die een uitdaging vormen, en daar hou je wel van. Neem niet teveel risico’s vandaag. Ga iets doen, met de mensen die belangrijk voor je zijn.Je stemming is momenteel niet zo stabiel als anders en ook het denken gaat wat langzamer vandaag.

Vissen

20 februari - 20 maart Spaar je krachten: die heb je de komende zware weken hard nodig. Als je goed nadenkt weet je onmiddelli­jk succes te bereiken en je karakter te sterken. Je hebt de mogelijkhe­id, een belangrijk­e relatie te verdiepen en samen met de ander plannen te maken. Op financieel gebied neem je mogelijk teveel werk op je schouders.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname